AC Milan și-a demis antrenorul; Un fost mare jucător preia echipa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tehnicianul Vincenzo Montella a fost demis de la AC Milan, noul antrenor urmând să fie Gennaro Gattuso, un fost jucător emblematic al formației de pe San Siro.

Montella nu a reuşit să găsească formula potrivită după achiziţiile din vară, iar lucrurile pe San Siro au scăpat de sub control

În locul lui Montella, AC Milan a decis să-l instaleze în funcţia de principal pe Gennaro Gattuso, cel care se ocupa de echipa de tineret a clubului.

„AC Milan anunţă că l-a demis pe Vincenzo Montella, căruia îi mulţumeşte pentru seriozitate şi profesionalism. Conducerea tehnică este încredinţată lui Gennaro Gattuso, care a condus echipa Primavera”, este mesajul „diavolilor” pe site-ul clubului.

În vârstă de 42 de ani, Montella a venit la AC Milan în 2016 şi a reuşit calificarea echipei în Liga Europa. În mai, Montella şi-a prelungit contractul cu AC Milan până în 2019, el având iniţial un acord până în 2018.

Gattuso, care a adunat 73 de selecţii la naţionala Italiei, cu care a cucerit titlul mondial în 2006, a câştigat toate trofeele interne din Italia cu AC Milan şi are în palmares şi două Ligi ale Campionilor, precum şi peste 300 de apariţii pentru ”rossoneri”, înainte de a se retrage din activitate, în 2013.

5 echipe a pregătit Gennaro Gattuso în cariera de antrenor: FC Sion (2013, antrenor-jucător), Palermo (2013-2014), OFI Creta (2014), AC Pisa (2015-2017) și AC Milan U19 (2017).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...