Maria Ciobanu: Votarea unui guvern la miez de noapte şi un președinte care slujește altui stat, cele mai dure acte de violenţă împotriva Republicii Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actul prin care a fost învestit Guvernul Filip, la miez de noapte, de către o majoritate parlamentară de strânsură, și un președinte care slujește un stat ce ne-a ocupat o parte din teritoriu sunt cele mai dure acte de violenţă împotriva Republicii Moldova, o spune deputatul PLDM, Maria Ciobanu, în contextul Campaniei anti-violenţă „Alege o viață fără violență”, lansată de Legislativ.

Deputata anunţă că, în aceste zile, este îndemnată insistent de către angajați ai Parlamentului să se implice în Campania „Alege o viață fără violență”, iar astăzi i s-a cerut să îşi schimbe poza de profil de pe Facebook cu un fel de ramă.

„Doamnelor și domnilor, ce poate fi mai violent decât un guvern votat la miez de noapte de către o majoritate parlamentară de stânsură și un prezident care slujește un stat ce ne-a ocupat o parte din teritoriu? Nu violență se cheamă excluderea mea și a altor deputați din opoziție, fără a fi informați, din Grupuri parlamentare de prietenie, Comitete de Cooperare și înlocuirea noastră cu pupincuriști și curve politice? Dar numirea președinților de Comisii parlamentare a celor care nu au votat pentru ratificarea Acordului de Asociere RM-UE? Dimpotrivă, erau înverșunați susținători ai Uniunii Vamale… (Violeta Ivanov)”, exemplifică deputata PLDM.

Conform acesteia, violența din Parlamentul de la Chișinău nu poate fi comparată cu nicio altă violență. „Lăsați-o baltă cu campaniile de caritate și cu cele de „luptă” împotriva violenței. Nu vă mai crede nimeni. Izbăvirea de voi va veni, mai devreme sau mai târziu. Nu pierdeți timpul. Pregătiți-vă pesmeții”, se mai arată în mesajul Mariei Ciobanu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...