Valeriu Munteanu, despre ieșirile Silviei Radu: „Şefă veţi fi atunci când locuitorii Chișinăului o să vă aleagă. Până atunci sunteți o impostoare ordinară, protejată de PD”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Noul primar interimar al Chişinăului, Silvia Radu, încurcă administrarea unei afaceri private cu treburile publice, spune liberalul Valeriu Munteanu, după ce, astăzi, i-a cerut șefului Direcţiei transport, Oleg Poiată, să părăsească ședința operativă a Primăriei, nefiind mulțumită de raportul prezentat de acest privind fluidizarea traficului rutier din municipiului Chișinău. În context aceasta i-a spui lui Poiată că trebuie să se subordoneze, întrucât dânsa este şeful, iar Munteanu îi sugerează că „şefă” va fi atunci când va fi aleasă de locuitorii municipiului Chișinău.

„Cu siguranță Partidul Democrat a intrat în criză gravă de cadre. Dacă dintre sutele de pretendenți la rolul de „primar interimar-uzurpator” au selectat-o anume pe doamna Silvia Radu, pentru care (încă) „vorba merge” pe lângă „parcul Pușkin”, iar ședința CMC este în (insuficienta) înțelegere a dumneaei „ședința Consiliului de Administrare”, iar „consilierii municipali primesc salarii mai mari decât salariul mediu pe economie”, atunci chiar PD tratează chișinăuienii cu lipsă de respect”, a comentat Munteanu cearta dintre cei doi.

În context liberalul spune că Radu încurcă administrarea unei afaceri private cu treburile publice şi îi transmite că „şefă o să fiți atunci când o să vă aleagă locuitorii municipiului Chișinău în funcția de primar general, până atunci sunteți o impostoare ordinară, instalată acolo ilegal și protejată de Partidul Democrat”.

Citeşte şi: (VIDEO) „Sunt şeful d-voastră şi trebuie să ascultați”; Silvia Radu l-a dat afară pe Oleg Poiată de la ședința Primăriei

Acesta condamnă şi ieșirea Silviei Radu, căre i-a spus lui Poiată că este şefă şi trebuie ascultată.

„Nici un primar ales nu poate să-și trateze astfel subalternii, care sunt funcționari publici și se supun în primul rând legii și mai apoi indicațiilor superiorilor. I-ași recomanda doamnei Radu să citească (și dacă este posibil, chiar să studieze) toate legile din domeniul APC și APL, știu că sunt multe, dar lecturându-le doamna va înțelege (sper) cât de mică este. Pentru domnul Plahotniuc, care a consimțit ca anume doamna Radu să fie parașutată la primăria Chișinău – „Referendumul din 19 noiembrie va convins pentru a câta oară că locuitorii municipiului Chișinău nu pot fi ghidați prin manipulare și nici cumpărați cu macaroane și orez, scutiți-ne de această catastrofă (administrativă) și întoarceți Chișinăul chișinăuienilor”, se arată în reacţia liberalului Valeriu Munteanu.

Primarul interimar Silvia Radu i-a cerut șefului Direcţiei transport, Oleg Poiată, să părăsească ședința operativă a Primăriei, ea nefiind mulțumită de raportul prezentat de acest privind fluidizarea traficului rutier din municipiului Chișinău. În context aceasta i-a spui lui Poiată că trebuie să se subordoneze, întrucât dânsa este şeful.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...