(FOTO şi VIDEO) A fost aleasă noua Miss Universe 2017; Iată cum arată aceasta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

A fost aleasă noua Miss Universe 2017. Este vorba despre o tânără în vârstă de 22 de ani, reprezentantă a Africii de Sud. Coroana i-a fost înmânată de câştigătoarea de anul trecut.

Demi-Leigh Nel-Peters, o tânără în vârstă de numai 22 de ani, reprezentanta Africii de Sud, este noua Miss Univers. Aceasta a fost urmată de Miss Columbia, Laura Gonzalez, care a câştigat locul 2, şi Miss Jamaica, Davina Bennett, care s-a clasat pe a treia poziţie.

Reprezentanta Africii de Sud are o diplomă în managementul afacerilor şi vrea să ajute toate femeile din lume care vor să activeze în acest domeniu. Tânăra a fost prima persoană de sex feminin din istoria liceului ei care a condus Consiliul de Elevi.

Nel-Peters a câştigat echivalentul unui salariu pe un an, un apartament de lux în New York pentru aceeaşi durată şi multe alte premii.

Cât despre România, ţara noastră a fost reprezentată anul acesta de Ioana Mihalache. Tânăra se află la a treia participare la Miss Univers.

92 de femei din întreaga lume au participat la concursul de frumuseţe. Ediţia de anul acesta, care s-a ţinut în Las Vegas, a avut cel mai mare număr de concurente.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...