/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Radu împiedică comunicarea cu jurnaliștii? A semnat o dispoziție prin care interzice comunicarea cu mass-media

missing
27 noiembrie 2017, ora 11:34

Deși dispoziția a fost semnată săptămâna trecută, jurnaliștii au aflat despre acest lucru abia astăzi, atunci când Oleg Poiată a declarat: „Este regulament, nu avem voie să comunicăm cu mass-media. Să nu vă supărați dacă nu o să vă răspund la telefon. Este dispoziția doamnei Radu”.

Silvia Radu a declarat că ședințele operative vor continua să fie publice: „Dacă aveți întrebări, îl contactați pe domnul Brânzaniuc, iar el vă va prezenta informația. Dacă aveți nevoie de un director, puteți să comunicați cu el, dar domnul Brânzaniuc trebuie să cunoască acest lucru. Ce se întâmplă la Primărie este grav. Fiecare departament, direcție, instituție se consideră autonomă, fără responsabilități”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram