TOP 10 cluburi de fotbal care plătesc cele mai mari salarii; Real e pe locul 3

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Compania specializată Global Sports Salaries a făcut clasamentul cluburilor de fotbal care își permit să achite cele mai mari salarii. Real Madrid este pe locul al treilea și își plătește jucătorilor nu mai puțin de 133,8 milioane de euro, ceea ce ajunge la o medie de 6,9 milioane de euro.

Echipa ”blanco” a urcat un loc față de anul trecut când se afla pe poziția a patra și este depășită de cluburi ca FC Barcelona și Paris Saint Germain.

Catalanii conduc în topul cluburilor care își permit să plătească fotbaliștilor cele mai mari salarii. Cu un total de mai bine de 141 de milioane de euro și o medie de 7,3 milioane de euro pentru fiecare jucător, Barcelona este urmată de Paris Saint Germain, care a urcat cinci poziții față de anul trecut, și își permite să achite salarii totale de peste 139 de milioane cu o medie de 7,2 milioane de euro.

După Real Madrid, în clasament urmează Manchester United și Manchester City, cu aproximativ 112 milioane de euro fiecare. Bayern Munchen este al șaselea club, datorită celor peste 111 de milioane de euro cu care își remunerează jucătorii, urmat de Juventus și Chelsea. Italienii plătesc aproximativ 104 milioane de euro, în timp ce englezii ajung la 95 de milioane de euro pentru salariile jucătorilor ei.

Arsenal este al nouălea, cu mai mult de 86 de de milioane de euro, iar Atletico Madrid completează primele zece poziții cu 82,7 milioane.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...