Circa 110 accidente rutiere s-au produs în Capitală, în doar 72 de ore

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pe parcursul ultimelor 72 de ore în municipiul Chișinău s-au produs 110 accidente rutiere soldate cu o persoană decedată și 11 persoane traumatizate. Din numărul total de accidente rutiere produse, 11 conducători auto au părăsit locul faptei. Aceștia urmează a fi identificați și privați de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la doi ani până la trei ani.

Decizii de sancționare de către poliție au fost luate în privința a 55 șoferi, fiindu-le aplicate amenzi în mărime de la 900 lei până la 1,500 lei și puncte de penalizare pentru cei care au participat la accidente soldate cu pagube materiale.

Poliția de patrulare recomandă conducătorilor auto care au nimerit în accident rutier, soldat doar cu pagube materiale, sunt obligați să elibereze carosabilul și să se deplaseze la sediul Secției supraveghere transport și circulație rutieră din strada Aleea Gării 38, întrucât riscă să fie sancționați pentru blocarea benzilor de circulație.

În ziua de 24 noiembrie curent, un bărbat de 58 ani conducând un „Mercedes A140” a tamponat violent un pieton de 63 ani, care traversa neregulamentar strada. Accidentul s-a produs pe strada Gh. Asachi a Capitalei, victima fiind transportată în stare gravă la spital, unde a decedat în secția de reanimare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...