(video) Silvia Radu, apel către consilierii municipali: „Toți trag la interesul lor. Resetați-vă și haideți să muncim în interesul locuitorilor chișinăuienilor”

radu

Ședința serviciilor primăriei Chișinău a început în această luni cu un apel, făcut de primarul interimar Silvia Radu, către consilierii municipali. Radu i-a rugat să uite de interesele proprii și de cele politice și să înceapă a munci în interesul locuitorilor orașului.

„Toți trag la interesul lor. Resetați-vă și haideți să muncim în interesul locuitorilor chișinăuienilor. Avem nevoie de o piramidă bine structurată care să funcționeze. Să ne vedem așa și să rezolvăm problemele locuitorilor”, a spus primarul interimar.

Silvia Radu a făcut referire și la Direcția generală Educație, Tineret și Sport. Ea spune că în prezent, aceasta primește cel mai mare buget, adică jumătate din bugetul total al primăriei, însă rezultatele sunt proaste. În fiecare zi, apar tot mai multe „bombe”. Așa a explicat Radu situația din învățământ. Primarul general spune că va începe a aplica sancțiuni pentru cei care nu-și îndeplinesc munca.

Ședința o puteți urmări aici:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente