Adio, Stela Popescu! Marea actriță a fost înmormântată cu onoruri militare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Marea actriță Stela Popescu a fost înmormântată la cimitirul mănăstirii Cernica, cu onoruri militare. Mii de oameni au participat la funeralii, iar tristețea a fost covârșitoare.

Fostul său partener de scenă, Alexandru Arșinel, a fost devastat de durere și și-a luat cu greu adio de la prietena sa, Stela Popescu.

„A plecat Stela și lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, medicului artistic și nu în ultimul rând inimii. M-am gândit și la familia noastră de teatru, film și televiziune. Stela, Stela, plecarea ta reprezintă o mare pierdere. Un gol pe care mult timp de acum încolo nu știm cum îl vom mai umple. Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă. Ai fost, ești și vei rămâne steaua noastră. O nouă stea va străluci pe cer în constelația marilor actori care nu mai sunt printre noi. Drum bun, Stela, printre stele!”, a spus Alexandru Arșinel, cu lacrimi în ochi, potrivit presei române.

Clipele sunt într-adevăr dureroase, dar așa cum ne-a rugat Stela, trebuie să ne păstrăm optimismul. Stela nu a murit, Atela va fi mereu alături de noi. Ne-a învățat pe toți să fim optimiști. Deci Steluța noastră va fi cu noi. Toate amintirile mele sunt dragi cu Stela Popescu. Parcă ultima, a fost pentru mine o vorbă, un compliment pe care nu îl pot compara cu nimic. Stela Popescu cred că a fost ca o a doua mamă pentru tot poporul român”, a fost mesajul emoționant transmis de Adrian Enache.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...