„Revenge is a dish best served cold”. Actrița Uma Thurman a publicat un mesaj adresat lui Harvey Weinstein

kill_bill_2_011
Foto: captură video

Actriţa Uma Thurman a scris, joi seară, un mesaj pe contul ei de Intagram în care urează tuturor o Zi a Recunoştinţei fericită, mai puţin lui Harvey Weinstein şi „conspiratorilor” lui, despre care a spus că nu merită nici măcar un glonţ.

Într-un interviu recent, actrița Uma Thurman a promis că va vorbi despre hărțuirea sexuală de la Hollywood când se va simți pregătită.

De Ziua Recunoștinței, într-o postare pe Instagram aceasta a făcut o referință la Harvey Weinstein.

În postarea însoțită de o imagine din filmul Kill Bill, Uma Thurman declară că are „câteva motive” personale pentru a fi revoltată, făcând referință la mișcarea #metoo, scrie nytimes.com.
Imaginea publicată este o captură din scena în care Beatrix Kiddo (eroina interpretată de Uma Thurman) jură că va începe să se răzbune.

https://www.instagram.com/p/Bb2h0hBlV3T/

Deși nu a oferit detalii din propria experiență, mesajul este adresat lui Harvey Weinstein și aliaților acestuia.

Pe 5 octombrie, The New York Times a publicat un raport de investigație ce relatează în detalii acuzațiile de hărțuire sexuală aduse lui Harvey Weinstein de-a lungul a câtorva decenii. În zilele care au urmat, mai multe femei au început să vorbească deschis despre propria experiență de hărțuire sexuală din partea lui Weinstein și a altor oameni influenți din întreaga industrie.

Harvey Weinstein, prin intermediul unui avocat, a negat toate acuzațiile.

Uma Thurman a păstrat mai mult timp tăcerea, privind reacția sa în timpul unui interviu pentru Access Hollywood, în care i sa cerut să comenteze mișcarea #metoo.
„Cred că este lăudabil”, a spus Uma Thurman la acea vreme. „Pentru că am învățat – nu sunt un copil – am învățat că atunci când vorbesc în clipe de furie, de regulă, regret modul în care m-am exprimat. Așa că voi aștepta momentul când mă voi simți mai puțin furioasă. Și când voi fi gata, voi spune ce am de spus.”

Actriţa a colaborat cu Harvey Weinstein, acuzat de hărţuire sexuală şi de viol de peste 90 de femei, la mai multe filme, inclusiv cele din franciza „Kill Bill” şi „Pulp Fiction”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente