Război politic la Criuleni. Sârbu: PLDM minte

Deputatul PD Sergiu Sârbu a reacționat astăzi la comunicatul de presă difuzat de PLDM. Aceștia din urmă acuză că la Criuleni a avut loc o tentativă de creare a unei coaliții locale între anumite partide proeuropene cu PSRM și Partidul Nostru, în timp ce Sârbu spune că gestul PLDM este un fel de sperietoare pentru celelalte partide pro europene, să nu îndrăznească să submineze interesele pe care PLDM le are în Criuleni.

„Comunicatul PLDM pe tema situației din Criuleni este ridicol și necolegial. Dacă ei cred că prin această victimizare au găsit soluția prin care să-și facă “legal” campanie electorală în ziua tăcerii, este problema lor. În opinia mea, rolul acestei victimizări este un fel de sperietoare pentru celelalte partide pro europene, să nu îndrăznească să submineze interesele pe care PLDM le are în Criuleni, un fel de avertisment ridicol, care desigur că nu va avea nici un efect”, scrie Sârbu pe pagina sa de Facebook

El consideră că este regretabil însă că se operează cu manipulări, “cu minciuni atât de evidente, iar acest lucru este făcut chiar de partenerul de coaliție”. Sper că a fost doar o scăpare emoțională din partea colegilor de la PLDM, probabil că tensiunea de la finalul campaniei și-a spus cuvântul, a adăugat Sârbu.

Menționăm că PLDM a difuzat un comunicat de presă în care scrie că astăzi, la Criuleni, a avut loc o tentativă eșuată de creare a coaliției locale majoritare între reprezentanții Partidului Socialiștilor, Partidului Liberal, Partidului Democrat, Blocului Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă”, Partidului Comuniștilor și Partidului Politic “Partidul Nostru”.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.