(video) Spoturi de Crăciun 2017. Un spot emoționant despre relația mamă-fiică și filmele de sărbători

skycinema
Foto: captură video

În primele săptămâni ale lunii noiembrie începe întrecerea companiilor pentru cel mai bun spot de Crăciun. Echipa #diez îți prezintă câte un spot pe zi din toate cele lansate pentru sărbătorile de iarnă.

Anul acesta, agenția WCRS a ales să creeze în spotul de Crăciun pentru Sky Cinema o povestea simplă, nostalgică ce prezintă modul în care se schimbă relația dintre o mamă și fiica ei, fapt redat prin vizionarea la fiecare Crăciun a filmului „Sunetul muzicii” (The Sound of Music), scrie creativity-online.com.

Spotul începe cu scena în care mama și fiica ei de patru ani, într-un anturaj retro, privesc cu multă încântare filmul „Sunetul muzicii”. Pe măsură ce anii trec, mama și fiica dansează împreună la scenele muzicale din film sau mama îi acoperă ochii fiicei sale în timpul scenelor de dragoste. Mai târziu, fata devenită deja adolescentă e cu prietenul ei pe canapea și ambii privesc cu jenă cum mama ei dansează asemeni eroinei din film. În continuare, mama deja se uită singură la film, fiica sa fiind departe, prinsă în călătorii. Atmosfera este tristă, dar brusc ușa se deschide și fata intră în casă pentru a petrece Crăciunul în familie. Împreună, iarăși privesc Sunetul muzicii. În cele din urmă, mama devine bunică, iar nepoțica privește cu multă curiozitate filmul devenit tradiție.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Djein Vacari
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente