Ofertă de Black Friday: Cărți la preț de 10 lei. Unde și cum poți cumpăra

targ-carte-gaudeamus

Editura Litera încearcă de ani buni să promoveze lectura în Moldova. Pe litera.md poți găsi cărți cu reducere de Black Friday (până la -75%!) până la finalizarea stocurilor pentru aceste cărți.

Unde ai mai putea găsi cărți cu 10 lei? Cu eforturi comune și dedicație pură, echipa Litera face tot posibilul pentru a promova lectura.

Ce cărți costă 10 MDL?

Salonul Roșu de August Strindberg

# Drumul spre înalta societate de John Braine

# Viața în înalta societate de John Braine.

# Necunoscuta de la Wildfell Hall de Bronte Anne

# Printre portocali de Ibanez V.B.

# Văpaia de Henri De Regnier și altele.

Cel mai interesant e că ai reduceri și la cărți ce vin și cu CD-uri  cu muzică Jazz și Blues, la doar 20 lei ai cartea + CD-ul.

Deși iubirea față de lectură nu este nici pe departe un trend, cel puțin în ultima vreme tot mai multe și mai multe persoane se refugiază în această plăcută ocupație. Un factor destul de important în interesul conaționalilor noștri față de lectură este prețul cărților.

Moldovenii alocă în medie câte 17 minute pe zi pentru diverse forme de lectură, ceea ce e mai puţin în comparaţie cu alte ţări din Uniunea Europeană, unde în medie se alocă circa 25 minute pe zi în acest sens – spune Biroul Național de Statistică. Probabil, această cifră ar fi semnificativ mai mare, dacă am avea suficiente cărți la îndemână. Puțini dispun de timpul și forțele necesare pentru un drum la bibliotecă, lucru care ar putea fi rezolvat de minune de un raft cu cărți personal.

Nu ezita să vizitezi librăriile din Chișinău, dar și librăria online Litera, pentru a te convinge cu ochii proprii de reducerile fenomenale și prețurile cu adevărat avantajoase. Indiferent dacă ești în căutarea unui cadou pentru sărbătorile de iarnă, dacă vrei să-ți completezi biblioteca personală sau pur și simplu vrei să verifici cele scrise mai sus, ești la un click distanță.

23899369_1635381273189576_2002486062_n

Biblia_ilustrata_pentru_copii-1040x380

Carte_de_buzunar-1040x380

Iubiri_si_destine-1040x380

Jazz_si_bluzz-1040x380

Nobel-1040x380

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente