Tragedie în Georgia; În medie de 11 persoane au murit într-un incendiu care a izbucnit într-un hotel de la malul Mării Negre

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un incendiu a izbucnit, vineri noaptea într-un hotel din Georgia, situat în orașul Bautumi de pe malul Mării Negre. 11 persoane și-au pierdut viața și alte 21 au fost rănite în Hotelul Leogrand, a anunțat ministrul de Interne al Georgiei, citat de BBC News.

Pompierii georgieni s-au luptat mai multe ore cu flăcările care au izbucnit, vineri seara, în hotelul de la malul mării. Nu se știe decoamdată care au fost cauzele incendiului.

Autoritățile din Georgia au anunțat că cele 11 persoane care și-au pierdut viața au murit din cauza inhalării de fum și că 100 de persoane au fost evacuate din clădirea cu 22 de ataje. Alte 21 de persoane sunt internate în spital, printre aceștia se află și trei turci și un israelian, și sunt în stare stabilă.

Procesul de identificare a victimelor este în curs de desfășurare, însă ministrul de interne a declarat că din primele informații ar fi vorba de un iranian și 10 georgieni, scrie Libertatea.ro.

Hotelul Leogrand trebuia să găzduiască duminică concursul de frumusețe Miss Georgia, iar oficialii spun că niciuna dintre cele 20 de concurente aflate în clădire în momentul incendiului nu a fost rănită.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...