Nu lăsa cărțile să se prăfuiască pe rafturi. Participă la o acțiune de caritate și donează-le bibliotecilor din penitenciare

britain-prison-book-ban.si_
Foto: Gorilla Convict

În contextul Zilei Internaționale a Drepturilor Omului, sărbătorită pe 10 decembrie, în Moldova s-a dat startul acțiunii de caritate „Daruiește o carte pentru biblioteca penitenciarului”.

Inițiatori ai acțiunii sunt Curtea Publică a Republicii Moldova, cluburile de femei: Inner Wheel Elit Chișinău Europea și Inner Wheel Chișinău. Aceste două cluburi reprezintă organizația internațională caritabilă de femei International Inner Wheel, care reunește femei din peste 120 de țări.

Nu ezita să participi, în perioada 10 noiembrie – 1 decembrie, la actul de caritate „Dăruiește o carte pentru biblioteca penetenciarului”. Poți aduce în dar cărți de literatura artistică, dar și orice alt tip de cărți interesante, în limbile română, rusă sau engleză, care crezi că s-ar putea regasi in bibliotecile instituțiilor penitenciare din Moldova.

Poți aduce cărțile în fiecare zi, între orele 10:00 si 14:30 – pe strada Bucuresti 34 -b sau Bucuresti 25, oficiul 2, mun. Chișinău.

Detalii găselti pe pagina de facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente