Atenţie! În acest weekend, poliția de patrulare va supraveghea traficul pe principalele drumuri naționale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cei care se pornesc la drum în acest weekend, fiți atenți, poliția de patrulare va supraveghea traficul pe principalele drumuri naţionale. Fiecare conducător de vehicol este obligat să circule cu luminile conectate.

Mai mulţi inspectori vor supraveghea astăzi și mâine traficul pe principalele drumuri din țară, în punctele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere și la orele cu trafic intens.

„Având în vedere faptul că este posibil ca partea carosabilă să fie umedă ori acoperită de brumă, sau să persiste ceața, șoferii sunt sfătuiți să circule, atât în localități cât și în afara acestora, cu o viteză care să permită oprirea în siguranță, să păstreze o distanță față de vehiculul dinainte și să manifeste prudență sporită atunci când pe marginea drumurilor se afla pietoni, mai ales copii”, îndeamnă poliţia de de patrulare.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, începând cu 1 noiembrie, conform RCR fiecare conducător auto este obligat să circule cu luminile conectate pe timp de zi, iar atunci când carosabilul este acoperit cu brumă, polei sau zăpadă sunt obligați, conform legii să circule cu pneurile de iarnă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...