/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Poliția română a deschis un dosar de moarte suspectă. Stela Popescu a agonisit o avere impresionantă

24 noiembrie 2017, ora 19:02

„Nu cred în viața de apoi. Cred altceva. Că ne transformăm într-o floare, într-un copac, într-o pasăre, în ceva frumos”, menționa Stela Popescu.

„Nu am cuvinte speciale. Stela a fost unică și nu-mi găsesc cuvintele pentru a o defini în lumea asta românească”, a menționat actorul român Alexandru Arșinel.

Arșinel, care a mers la casa actriței imediat ce a aflat vestea, susține că Stela Popescu ar fi suferit o hemoragie internă. Potrivit presei de peste Prut, poliția a deschis un dosar de moarte suspectă – ceva obișnuit în astfel de situații. Alexandru Arșinel a fost partenerul de scenă al artistei, iar glumele lor au făcut să râdă o lume întreagă.

Presa românească scrie că de-a lungul anilor artista a agonisit o avere impresionantă. Era proprietara a două vile de lux, una în București și alta pe litoral. În ambele case are foarte multe obiecte vechi, de valoare.

„M-am gândit că dacă încep acum să mă mut, eu care am un miliard de mărunțișuri în casă îmi trebuiesc doi ani. Un an să strâng și un an să mă mut în altă parte. Și până o aranjez să mor”, menționa artista.

Actriţa Stela Popescu va fi înmormântată alături de soţul său, textierul Mihai Puiu. S-a născut într-o familie de învățători din Orhei, dar s-a mutat cu traiul în România. Acolo s-a afirmat ca actriță de teatru, film și televiziune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram