02:19:36 24.04.2024
Stiri

Detalii despre SFÂRŞITUL temutului interlop Nikos. Şi-a presimţit moartea!

Știri 24.11.2017 17:20 Vizualizări3274 Autor: Ziarul National
Detalii despre SFÂRŞITUL temutului interlop Nikos. Şi-a presimţit moartea! Sursa: cancan.ro


Vestea morţii celebrului interlop Nikos Chatzakis a căzut ca un trăsnet pentru familie şi prieteni! Cancan.ro a aflat ce s-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri cu Nikos şi cum şi-a găsit sfârşitul în numai câteva ore. Familia şi-a pus avocaţii la treabă şi este hotărâtă să afle de ce bărbatul nu a ajuns la spital, deşi se afla în stare gravă de ore bune şi fusese deja consultat de medicii de pe o ambulanţă chemată la domiciliu.

Avea 42 de ani şi era un munte de om, aşa că nimeni nu s-ar fi gândit la asta! Celebrul interlop Nikos Chatzakis a încetat din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui stop cardiac. Anunţul morţii lui Nikos a fost făcut chiar de fiul lui, Dany.

În noaptea de marţi spre miercuri, la ora 03:00, ambulanţa ajungea la locuinţa iubitei afaceristului, iar medicii încercau din răsputeri să-i salveze viaţa, fără succes însă.

Potrivit informaţiilor, aceasta nu era, însă, prima încercare a medicilor de a-i salva viaţa. Cu câteva ore înainte, Nikos solicitase pentru prima dată ajutorul ambulanţei. Bărbatul se afla în locuinţa lui, din Sectorul 6 al Capitalei şi a avut o primă criză, aşa că a sunat la 112. Medicii au ajuns la domiciliul celebrului interlop şi i-au recomandat să meargă la spital pentru a fi internat şi a i se acorda ajutorul necesar. Bărbatul ar fi refuzat însă, iar medicii au plecat.

După ce a rămas singur în casă, Nikos s-a hotărât să plece spre locuinţa concubinei sale, în Sectorul 1. Apartamentul femeii se află la etajul superior al clădirii în care îşi desfăşoară activitatea şi firma de pază a lui Nikos, Life Guard Security. Presimţindu-şi parcă sfârşitul, Nikos a dorit să o vadă pentru ultima dată. Bărbatul nici nu a apucat să intre bine în casa iubitei sale, că s-a prăbuşit la pământ, chiar pe hol. Atunci, femeia a sunat la 112 şi a chemat din nou ambulanţa. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat, deşi au încercat să-l resusciteze.

„Nikos suferea de diabet. Afecţiunea cardiacă i-ar fi fost provocată de anumite substanţe pe care acesta le lua pentru tonifierea musculaturii la sală”, au dezvăluit surse din apropierea lui Nikos.

Familia crede că Nikos a murit cu zile

Familia nu se poate resemna cu gândul că s-a făcut totul pentru salvarea lui Nikos Chatzakis, aşa că a pus la treabă avocaţii pentru a afla cu exactitate motivul pentru care celebrul interlop nu a ajuns la spital în ciuda faptului că se afla în stare extrem de gravă.

Anchetă în cazul morţii lui Nikos Chatzakis

Serviciul de Omoruri s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în cazul morţii lui Nikos Chatzakis, în vârstă de 42 de ani. A fost anunţată şi Ambasada Greciei în România de moartea acestuia, deoarece Nikos era cetăţean grec. Trupul neînsufleţit al celebrului interlop a fost dus la IML pentru necropsie.

Sursa: cancan.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md