/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

La Chișinău vine Niket Desai, antreprenor și investitor, iar anterior, una dintre mințile creative de la Google și Motorola Mobility

24 noiembrie 2017, ora 14:38

Mai multe despre Niket Desai

Niket Desai are experiență de lucru în cadrul a mai multor companii globale precum Google in California, Motorola Mobility și Flipkart – liderul online pe piața de magazine online din India și competitorul principal al Amazon din regiunea dată. În prezent, el este Investment Fellow la Universitatea Berkeley din California (UC Berkeley), asistând în gestionarea a 115 miliarde de dolari pentru universitate și la stabilirea și implementarea unei  strategii de inovare.

Anterior, a fondat Punchd, un startup în domeniul loialității mobile, ulterior achiziționat de către compania Google. Niket Desai a fost invitat de însăși Regele Iordaniei pentru a dezvolta ecosistemul antreprenorial în MENA, iar în 2014 a fost invitat special la MENA ICT Forum.

Niket Desai este un vorbitor bine cunoscut în domeniul startupurilor și a inovațiilor tehnologice. Adesea este invitat la evenimente internaționale pentru a împărtăși expertiza sa în domeniul antreprenoriatului și construirii unei culture interne unice. Îi place să lucreze cu antreprenori în faza incipientă a consolidării companiilor lor. De asemenea, este mentor și speaker frecvent pentru: Startup, Nomadic Mentors, Founder Institute, 500 Startups and Berkley Engineering. Interesele sale includ optimizarea rețelelor, psihologia cognitivă și sistemele de propulsare.

Bilete

Dacă am reușit să îți provocăm curiozitatea, grăbește-te să îți rezervi un loc la eveniment la:  http://bit.ly/SGNiketDesai.

Agenda:

  • 18:00 Networking și mâncare gustoasă. Vei cina cu membrii comunității de startupuri.
  • 19:00 Fireside Chat. Aici vei avea ocazia de a interacționa și de a afla totul despre experiența și viziunile lui Niket Desai.
  • 20:00 Networking. După un dialog care te va inspira la sigur, facem parte pentru și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să-ți faci prieteni noi, nu contacte.

Evenimentul va avea loc în limba engleză. Mai multe detalii, găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016 și este susținut de Dreamups. La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startupuri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs. Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. Alătură-te și tu Startup Grind Chișinău și fă-ți prieteni noi, împărtășește experiențe și contribuie la dezvoltarea comunității locale de antreprenori și startuperi.

Partner General Dreamups – Orange Moldova. Evenimentul este sprijinit de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și Guvernul Suediei, și de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, prin intermediul Programului anual de Granturi pentru sectorul de tineret.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram