Animație, videografie și creativitate. Învăță de la speakerii internaționali ce vor evolua la ADOR, despre cum să creezi dincolo de limitele posibilului

Haideți să-i cunoaștem pe eroii industriei creative din întreaga lume și să aflăm​ ​unde își găsesc inspirația. ​V​ei avea ocazi​a să-i întâlnești​ pe 15 decembrie, la Tekwill, în cadrul evenimentului ADOR.

Punctele esențiale vor fi speaker-i cu istoriile sale, internaționali și locali, pe tematici diferite cum ar fi videografia, creativitatea, animația. Un speech de la echipa Publicis România despre cum e sa câștigi un Cannes Lion. Apoi un screening cu selecțiile agențiilor de publicitate cu cele mai faine spoturi internaționale. Și la sfârsit un after party cu The Light.

Mr. Doodle, Marea Britanie

Old Street Doodle 2

Pasiunea lui pentru doodling a început de când era mic, desenînd pe toate foile care îi erau la îndemână. Curând, fascinația lui a devenit activitatea, care valorifică spațiile și obiectele ce îl înconjoară.

Opera lui conține un amestec de personaje, obiecte și forme, variind de la cutii de cereale, jocuri video și desene animate, rezultând într-un amestec distractiv și unic.

Astăzi arta sa, denumită Graffiti Spaghetti, o poți vedea oriunde, de la picturi murale și instalații până la birouri și străzi. Dacă intri în oficiul MTV sau Adidas din Londra, cu siguranță vei recunoaște desenele inconfudabile create de Mr. Doodle.

www.mrdoodle.com

Cinematic, Suedia

Cinematic #

Cum e să creezi dincolo de limitele posibilului îți poate povesti acest studiou de animație. În portofoliul lor poți vedea de la animație 2D și spoturi publicitare până la filme educative și ilustrații.

În procesul de lucru echipa se conduce după principiile: folosește imaginația la maximum și fii liber să experimentezi. Totodată, ei nu scapă din vizor și obiectivul clientului.
Au fost norocoși să colaboreze cu Adventure Time, Bang & Olufsen și Candy Crush.

https://www.cinematic.se/

Rublicis Romania

Publicis #

Pentru agențiile creative, să fii câștigătorul premiilor Cannes Lions, Effie sau Golden Drum este un succes râvnit. Publicis a reușit acest lucru și a devenit agenția #1 din România, potrivit Gunn Report 2016.

Printre clienții care au încredere în ei sunt Orange, Carrefour, Nescafe, HP, Visa și mulți alții. Secretul lor este să creezi întotdeauna mai mult decât publicitate.

http://www.publicis.ro/

Mai multe detalii pe www.ador.wtf

Evenimentul este dedicat tuturor celor din comunitatea creativă din Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente