/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Un celebru fotbalistul brazilian a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol

missing
24 noiembrie 2017, ora 06:07

Faptele pentru care a fost condamnat jucătorul datează din 22 ianuarie 2013, când Robinho era legitimat la AC Milan. Potrivit anchetatorilor, fotbalistul a participat la violarea în grup a unei albaneze în vârstă de 22 de ani, alături de alţi cinci bărbaţi, într-o discotecă din Milano.

Robinho a fost acuzat de viol şi în 2009, când juca la Manchester United, însă acel caz a fost clasat. În vârstă de 33 de ani, mijlocaşul brazilian se află în ţara natală, unde joacă pentru Atletico Mineiro. El are 100 de selecţii în naţionala Braziliei.

Mijlocaşul brazilian susţine că este nevinovat. „O să vorbesc pentru prima şi ultima dată despre acest lucru şi fac asta din respect pentru familia mea şi pentru toţi cei care mă iubesc. Nu am participat niciodată la asemenea lucruri. Cine mă cunoaşte cu adevărat ştie ce fel de om sunt. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru familia minunată pe care o am. Am o soţie şi nişte copii minunaţi, care au încredere în mine”, a declarat Robinho, conform presei din Brazilia.

Fotbalistul are dreptul să facă apel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram