(VIDEO) Jucătorii lui Real Madrid şi-au primit noile maşini; Ce model şi-a ales Ronaldo

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Unul dintre sponsorii lui Real Madrid le-a oferit jucătorilor noile modele de automobile. Oarecum surprinzător, Cristiano Ronaldo şi-a ales o berlină, deşi este un pasionat de maşini sport. Însă nu orice berlină.

În fiecare an, jucătorii lui Real Madrid primesc noile modele Audi – unul dintre sponsorii campioanei Europei. Ceremonia a avut loc în centrul sportiv de la Valdebebas, iar jucătorii s-au întrecut mai întâi într-o competiţie virtuală de Formula E. Câştigător a ieşit Carvajal şi a fost urmat de Ramos şi Asensio.

Apoi, jucătorii au intrat pe rând în posesia noilor modele. Ramos şi-a ales o maşină sport, în timp ce Zidane şi Ronaldo au optat pentru sedanuri. Însă nu orice berline. Antrenorul lui Real Madrid şi-a ales un model RS6, în timp ce Ronaldo a urcat într-un RS7 – maşini echipate cu cel mai puternic motor, de 605 cai putere.

Ronaldo s-a gândit probabil la faptul că familia lui s-a mărit. Recent, Georgina i-a dăruit al patrulea copil, o fetiţă. Portughezul mai are un fiu de 7 ani şi o pereche de gemeni – băiat şi fetiţă – în vârstă de 5 luni. Ultimii trei au mame surogat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...