Dodon vrea să împânzească ţara cu birouri în care să primească cetăţenii: Primele vor fi deschise la Rezina, Coșnița şi Varniţa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon vrea să împânzească ţara cu birouri, în care să primească cetățenii pentru audientă, iar primele astfel de birouri ar urma să fie deschise în oraşul Rezina şi satele Coșnița şi Varniţa, începând cu 27 noiembrie curent.

Declarând că are multiple adresări din partea cetățenilor, Dodon anunță că va deschide birouri publice întru stabilirea unui dialog direct cu locuitorii orașelor și satelor din raioanele de pe ambele maluri ale Nistrului. Potrivit acestuia, de luni, 27 noiembrie, cetățenii sunt așteptați la birourile din orașul Rezina, satele Coșnița și Varnița.

O astfel de inițiativă este lansată pentru prima dată, de la proclamarea independenței Republicii Moldova, spune Dodon. „Sute de cetățeni de-ai noștri, care locuiesc în această regiune, s-au adresat cu solicitări din diverse domenii (social, economic, juridic), care pot fi soluționate de către autorități.
Conform celor declarate anterior, examinăm posibilitatea deschiderii unor astfel de birouri în majoritatea raioanelor țării”, spune şeful statului.

Potrivit lui Dodon , activitatea birourilor publice respective are menirea să elimine barierele birocratice, să sporească eficiența și operativitatea administrației Președintelui, în cazurile de acordare a asistenței necesare locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...