/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Nemulțumit de sentința cu suspendare pe care a primit-o, Igor Gamrețki a contestat condamnarea la CSJ

missing
23 noiembrie 2017, ora 11:32

Fostul funcționar public a contestat sentința primită la Curtea Supremă de Justiție. Dosarul a fost repartizat magistraților, însă nu a fost încă fixată data ședinței în care urmează a fi examinată admisibilitatea recursului.

Anterior, avocatul lui Gamrețki susținea că acesta merită o pedeapsă mai blândă deoarece a colaborat cu ancheta și, în plus, are doi copii la întreținere.

Fostul șef al Direcției de transport, a fost condamnat anterior de Judecătoria Buiucani la doi ani de închisoare în penitenciar de tip semi-închis. Gamrețki însă a atacat decizia la Curtea de Apel. Astfel, acesta a scapat de pușcărie, dar nu va putea ocupa funcții publice timp de 3 ani.

Funcționarul a fost condamnat în dosarul parcărilor cu plată, în care figurează și primarul suspendat Dorin Chirtoacă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram