(VIDEO) Trei tineri dintre care un minor au fost reținuti după ce au bătut un cetățean străin

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trei tineri cu vârstele cuprinse între 16 și 20 ani, din Leova, Străşeni și Făleşti au fost reținuti după ce ar fi agresat un cetățean străin în vârstă de 51 de ani. Totul s-a întâmplat în sectorul Botanica al Capitalei.

Potrivit poliției, în noaptea de 20 noiembrie curent, trei indivizi agresivi s-au luat la ceartă cu un cetățean străin. În urma conflictului, tinerii l-au agresat fizic cu pumnii și picioarele pe bărbatul străin.

Mai mult, suspecții ar fi fost implicați la spargerea unui magazin de telefonie mobilă, de unde ar fi sustras 10 telefoane mobile și două laptopuri în valoare totală de peste 33 500 lei. Momentul pătrunderii lor în magazin a fost surprins de camerele de supraveghere, când aceștia ar fi deteriorat geamul cu un obiect dur.

Actualmente doi dintre ei au fost reținuti pe un termen de 72 de ore, iar al treilea bănuit se află la libertate întrucât este minor.

Bănuiții riscă să fie pedepsiți pentru huliganism cu amendă în mărime de la 15 000 la 27 000 lei sau închisoare de până la cinci ani, iar pentru comiterea infracțiunii de furt în grup riscă închisoare de la cinci până la 10 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...