/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Doi tineri și un minor, reținuți după ce au bătut un cetățean străin. Cu o noapte înainte, au spart și un magazin de telefonie mobilă

23 noiembrie 2017, ora 09:57

Indivizii au intrat în conflict cu un cetățean străin, în vârstă de 51 ani, agresându-l fizic cu pumnii şi picioarele. Aceștia s-au dovedit a fi originari din Leova, Străşeni, Făleşti și au vârstele cuprinse între 16 ani şi 20 ani.

Ulterior, polițiștii au constatat că suspecții ar fi fost implicaţi la spargerea unui magazin de telefonie mobilă, în noaptea de 19 noiembrie, de unde ar fi sustras 10 telefoane mobile şi 2 laptopuri în valoare totală de peste 33.500 lei. Momentul pătrunderii lor în magazin a fost surprins de camerele supraveghere, când aceștia ar fi deteriorat geamul cu un obiect dur.

Actualmente doi dintre ei au fost reținuți pe un termen de 72 de ore, iar al treilea bănuit se află la libertate întrucât este minor.

Polițiștii continuă investigațiile în vederea localizării telefoanelor mobile, precum şi alte circumstanțe ce prezintă interes organului de urmărire penală.

Bănuiții riscă să fie pedepsiţi pentru huliganism cu amendă în mărime de la 15.000 lei la 27.000 lei sau închisoare de până la 5 ani, iar pentru comiterea infracțiunii de furt în grup riscă închisoare pe un termen de la 5 ani până la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram