/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Povestea care șochează Europa. O româncă a stat sechestrată timp de 10 ani într-un beci din Italia

23 noiembrie 2017, ora 19:24

Femeia, în vârstă de 29 de ani, a ajuns în Italia în 2007 când avea doar 19 ani, angajându-se la o familie ca îngrijitoare. După moartea bătrânei pe care o îngrijea, fiul acesteia a sechestrat-o pe tânăra româncă, ţinând-o captivă într-o pivniţă. Femeia a fost legată de pat şi supusă la nenumărate abuzuri sexuale.

În urma acestor abuzuri, femeia a născut doi copii, pe care agresorul i-a forţat să trăiască în aceleaşi condiţii inumane.

Potrivit autorităţilor italiene, femeia şi cei doi copii erau ţinuţi într-o pivniţă şi nu aveau acces la apă, curent sau servicii sanitare. Carabinierii au descoperit acest caz în timpul unui control rutier, agresorul fiind într-o maşină cu unul dintre copii. Starea copilului a atras atenţia poliţiştilor, care au cerut să vorbească cu mama acestuia.

Ulterior, carabinierii au reuşit să o salveze pe tânăra femeie ţinută în sclavie, care era în stare de şoc după zece ani de tortură şi abuzuri sexuale.

În momentul salvării, româncă era legată de pat. Aceasta şi cei doi copii au fost plasaţi într-un cămin temporar, iar agresorul, care mai avea antecedente penale, a fost plasat în arest preventiv. Italianul a mai fost acuzat în trecut pentru violenţe şi abuzuri sexuale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram