Chișinăul va dansa „Macarena”! Trupa italiană LOS LOCOS va susține un concert în Capitală

Autorii pieselor ,,El Meneaito” și ,,Macarena” vor susține, în premieră absolută, un concert în Republica Moldova. Evenimentul în ritmuri latino-americane va avea loc pe 24 noiembrie la ATRIUM CONCERT HALL, începând cu ora 20:30.

Cu o experiență de peste 26 de ani de activitate, duetul italian a făcut furori pe întreg globul pământesc cu cele mai populare single-uri. Astfel, aceștia se pot mândri cu 2 discuri de platină și 2 de aur, având vânzări de peste 10 milioane de discuri în toată lumea. Trupa italiană a fost înființată în 1991 de către Roberto Boribello și Paolo Franchetto, aceștia fiind prieteni încă din liceu.

Au debutat cu piesa „Porompompero”, iar mai apoi trupa LOS LOCOS a devenit populară datorită pieselor-fenomen „Macarena” și „El Meneaito”, care au făcut furori pe întreg mapamondul. Printre single-urile formației se numără: „Tic Tic Tac”, „Mueve la Colita”, „Ai Ai Ai”, „El Tiburon”, „El Pom Pom” etc.

Majoritatea pieselor LOS LOCOS, imediat după lansare, devin stiluri aparte de dans, cu elemente specifice sambei și bachata.

Menționăm că concertul este organizat de MTime Entertainment. După succesul internațional al pieselor din palmares, duo-ul italian s-a poziționat ca fiind una dintre cele mai de succes trupe latino-americane atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente