Actualitate

Un băiat de 8 ani a ajuns în comă alcoolică. A băut ţuică

Un băiat de numai opt ani, din comuna Iana, a ajuns pe 18 noiembrie la spitalul bârlădean în comă alcoolică, după ce a consumat câteva păhărele cu tuică.

Copilul a fost scăpat din ochi câteva minute, suficiente ca acesta, curios, să guste cu păhărelul din lichidul care curgea din cazanul de făcut tuică. Potrivit vremeanoua.ro, tatăl său era ocupat cu aceastã „operatiune" si iesise afară să aducă lemne, mama era si ea ocupată cu treburile prin bucătărie, iar băiatul s-a trezit singur lângă cazan, a pus păhărelul la „robinetul" cazanului si, curios, a băut fix din „fruntea" tuicii, care este alcoolizată la maximum. Aşa că, după două păhăruţe, copilul a intrat în comă alcoolică. A fost solicitată Ambulanta, dar de spaimă, părintii n-au mai asteptat să vină ambulanta de la Bârlad si au plecat în trombă cu o masină particulară, la Bârlad, la spitalul de copii (sectia Pediatrie).

„Copilul a fost adus constient, el revenindu-si în masină, a fost diagnosticat la primire urgente la pediatrie cu intoxicatie acută cu alcool etilic, a fost tratat si după două ore a plecat acasă", a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *