/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Voronin face haz de socialiști: „Dodon călătorește mult și organizează concerte”

missing
22 noiembrie 2017, ora 18:54

După pățania lui Igor Dodon cu buletinul de vot în limba română, astăzi și Vladimir Voronin a întrebat în ce limbă să le citească jurnaliștilor discursul.

Voronin crede că PSRM și PD colaborează, doar că în planurile democraților nu intră și referendumul inițiat de socialiști. Asta chiar dacă anterior PD a menționat în repetate rânduri că nu este în cârdășie cu socialiștii. PSRM de asemenea a respins acuzația că ar fi parteneri taciți ai democraților.

„Noi, socialiștii, am susținut sistemul mixt, dar voi, democrații, susțineți referendumul. Aceasta a fost înțelegerea dintre PD și PSRM. E clar că ceea ce privește acest referendum democrații au avut planurile lor, necătând la înțelegerile cu socialiștii”, a declarat Vladimir Voronin.

Comunistul Voronin nu a uitat să-l critice pe Dodon, spunând că este un președinte decorativ, care nu face nimic altceva decât să se plângă neîncetat: „Bucurându-se de funcția sa decorativă, neîncercând să își îndeplinească promisiunile electorale Igor Dodon a adus țara la o situație când un ministru este numit fără el. Acum doar călătorește, a călătorit în 15 țări, organizează concerte. Dacă la început el încerca să o facă pe adevăratul președinte, acum doar scâncește”.

Duminică, în Capitală a avut loc referendumul de demitere a primarului suspendat Dorin Chirtoacă. Plebiscitul a eșuat din cauza absenteismului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram