În vârstă de 22 de ani, Jenner şi-a dublat veniturile faţă de anul trecut, după ce a defilat pentru Alexander Wang, Fendi, Chanel, Marc Jacobs şi a fost imaginea unor campanii Estee Lauder şi Adidas.

Deşi s-a retras de pe podium, Bundchen a câştigat anul acesta 17,5 milioane de dolari din reclame şi shooting-uri pentru reviste de top. Top-modelul brazilian a pozat pentru Vogue şi a fost parte din campanii ale companiei Arezzo.

Chrissy Teigen apare pentru prima dată în clasament, graţie contractelor cu McDonalds, Vita Coco şi Smirnoff. Ea a câştigat 13,5 milioane de dolari în 2017 şi este cunoscută pentru apariţiile în publicaţii precum Sports Illustrated şi Cosmopolitan, dar şi Vogue şi Glamour.

Chrissy TeigenAdriana Lima se află pe poziţia a patra în top. Modelul brazilian, unul dintre „îngerii” Victoria's Secret a câştigat 10,5 milioane de dolari şi datorită campaniilor Maybelline şi Desigual.

Gigi Hadid a încasat 9,5 milioane de dolari anul acesta, după ce a defilat la Săptămânile Modei de la New York, Milano şi Paris, pentru Missoni, Balmain, Isabel Marant şi Moschino.

În vârstă de 22 de ani, ea şi-a lansat propria linie de cosmetice prin Maybelline şi a colaborat cu Tommy Hilfiger şi Stuart Weitzman pentru linii de haine şi pantofi.

În ciuda faptului că anul acesta a făcut o pauză pentru că a născut primului ei copil, Rosie Huntington-Whiteley, în vârstă de 30 de ani, a reuşit să câştige 9,5 milioane de dolari. Banii au venit din colecţia de lenjerie creată pentru Marks and Spencer şi din campaniile publicitare pentru Paige şi Ugg.

Karlie Kloss, model american şi programator, a câştigat 9 milioane de dolari în 2017, în urma contractelor cu Calvin Klein şi Swarovski. Ea a apărut în revistele Vogue şi Harper's Bazaar şi a revenit în show-ul Victoria's Secret după doi ani de absenţă.

Karlie KlossLiu Wen a câştigat 6,5 milioane de dolari anul acesta şi a devenit primul model chinez care a apărut pe coperta American Vogue. În vârstă de 28 de ani, ea a defilat pentru Michael Kors şi Anna Sui la New York Fashion Week şi a fost model pentru Chanel şi Puma.

Bella Hadid, sora lui Gigi Hadid, se află şi ea în top 10, cu 6 milioane de dolari. La 21 de ani, ea este cea mai tânără femeie-model care este inclusă în clasament. Anul acesta, a defilat pentru Chanel, Givenchy, Oscar de la Renta şi Lanvin, la Săptămânile Modei de la New York, Paris, Milano şi Londra.

Ashley Graham este primul model supraponderal care a ajuns între cele mai bine plătite - anul acesta, ea a câştigat 5,5 milioane de dolari.

În vârstă de 30 de ani, are propria linie de lenjerie intimă şi costume de baie şi a apărut în campanii ale Lane Bryant, Dressbarn şi H&M. A apărut, de asemenea, pe copertele revistelor Elle, Vogue şi Glamour.