/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Un tânăr de 18 ani, condamnat la 11 ani de închisoare pentru viol și extorcare de fonduri

missing
22 noiembrie 2017, ora 12:26

În cadrul anchetei s-a constatat că într-una din zilele de vară 2014 Dumitru Nonsulsky a ademenit un băiat de 11 ani în una dintre scările unui bloc de locuit și amenințându-l cu violența fizică a comis împotriva minorului acțiuni de agresiune sexuală.

De asemenea, comitetul de anchetă notează că în martie 2017, când Nonsulsky s-a întâlnit cu același minor, a început să-i ceară o mie de ruble transnistrene, în caz contrar amenințând că dacă nu-i va aduce banii va spune cunoștințelor despre abuzul pe care l-a săvârșit în 2014.

Pentru comiterea infracțiunilor menționate mai sus, instanța de la Rîbnița l-a condamnat pe Dmitri Nosulsky la o pedeapsă de 11 ani închisoare într-o colonie corecțională cu regim strict.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram