/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

A primit 800 de euro pentru eliberarea unui permis auto, iar acum riscă o amendă de până la 200.000 de lei

22 noiembrie 2017, ora 11:44

Potrivit denunțătorului, bănuitul ar fi susținut că are influență asupra funcționarilor din cadrul Secției înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto din Orhei și că îi poate determina să grăbească promovarea examenelor pentru obținerea permisului de conducere de categoriei „B”, fără susținerea probei practice la poligon și pe traseu. Pentru a corupe membrii comisiei, bărbatul ar fi pretins și primit, prin intermediul soției, 800 de euro.

În procesul de investigare a faptelor expuse în denunț, s-a constatat că bărbatul ar fi luat banii, dar nu a dus la bun sfârșit promisiunea. Acțiunile suspectului au fost documentate audio de către ofițerii CNA şi procurori, unde primul a recunoscut faptul primirii banilor.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 6 ani sau amendă în mărime de până la 200.000 de lei.

Urmărirea penală se desfășoară sub conducerea Procuraturii Anticorupţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram