Angajați ai Casei Albe, investigați pentru contacte necorespunzătoare cu femei în timpul vizitei lui Trump în Asia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trei angajați militari ai Casei Albe ar fi avut contacte necorespunzătoare cu femei străine în timp ce îl însoțeau pe președintele american Donald Trump în turneul de luna aceasta din Asia, a relatat marți cotidianul Washington Post, citat de Reuters și EFE.

Cei trei ofițeri ai armatei, care lucrau pentru Agenția de Comunicații a Casei Albe, au fost mutați ulterior din posturi, conform Washington Post, care citează oficiali la curent cu această situație.

Un oficial american a confirmat pentru Reuters, sub protecția anonimatului, că incidentul a avut lor în Vietnam, conform Agerpres.

Pentagonul a refuzat să ofere detalii, dar a recunoscut că investighează această chestiune.

,,Suntem la curent cu incidentul, care este acum sub investigație”, a spus purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Mark Wright.

Agenția de Comunicații a Casei Albe oferă servicii de informare și sprijin în comunicare președintelui și subordonaților acestuia, conform site-ului său.

Patru angajați militari din aceeași echipă de la Casa Albă au fost de asemenea acuzați de comportament necorespunzător în timpul unei vizite din luna august a vicepreședintele Mike Pence în Panama, a mai relatat Washington Post, citând oficiali americani.

Cei patru bărbați, doi din cadrul armatei și doi din cadrul Air Force, au fost acuzați că au dus femei străine după program într-o zonă de securitate înainte de sosirea lui Pence, au spus oficialii citați de cotidianul ameican.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...