Trei spectacole inedite la care puteți merge în acest weekend, la Teatrul Național Eugene Ionesco

TEI Ultima Noapte la Madrid
Foto: TEI/Ultima Noapte la Madrid

Creați-vă dispoziția și starea de bine vizionând două monospectacole de excepție și o comedie plină de haz la acest final de săptămână. Fie că doriți să vizionați o dramă, o comedie sau o piesă de teatru în interpretarea unui singur actor, la Teatrul Național Eugene Ionesco puteți găsi ceva pe placul dumneavoastră.

Vineri, 24 noiembrie, va fi jucată „Deschiderea stagiunii”

Adaptarea scenică a nuvelei ,,Deschiderea stagiunii” este un monospectacol de Mihail Sebastian în regia și interpretarea actorului Andrei Sochircă, muzica și textul piesei au fost scrise de Gheorghe Feghiu. Premiera a avut loc la Festivalul Internațional ,,Milhail Sebastian” la Brăila, România pe data de 3 noiembrie 2017. Monospectacolul transmite ideea lipsei de sens a oricărei lupte, inclusiv a luptei pentru fericire.

 Sâmbătă, 25 noiembrie, „Ultima noapte la Madrid”

Monospectacolul este un amalgam de emoții care oscilează de la tristețe la bucurie. Pe parcursul a 90 de minute veți putea urmări viaţa interioară a ultimii soţii a lui Pablo Picasso, femeia care a trăit atât decepția, cât și succesul. Spectacolul este de o încărcatură emoțională deosebită care trezește stări afective de durată.

Duminică, 26 noiembrie, „Iubirea la proști”

Comedia în stil francez, vă va bucura cu situații comice absurde și cu intrigi neașteptate. Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revine onoarea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. Într-o bună zi însă, cel batjocorit devine cel ce batjocorește.

 

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco.

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente