10:43:27 29.03.2024
Stiri

FOTO // Vlad Filat și Victor Său le-au dat o VESTE IMPORTANTĂ locuitorilor din Soroca

Partide/Comunicate 26.06.2015 23:58 Vizualizări4643 Autor: Ziarul National
FOTO // Vlad Filat și Victor Său le-au dat o VESTE IMPORTANTĂ locuitorilor din Soroca


Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, a fost prezent vineri la Soroca pentru a fi alături de candidatul liberal-democrat pentru funcția de primar al orașului, Victor Său. La Soroca a fost organizat un concert în acestă seară în cadrul căruia, pe lângă alți artiști din R. Moldova, a evoluat și celebrul Dan Bălan, stabilit acum la New-York.

Vlad Filat s-a arătat convins că Victor Său, care a fost primar, iar în ultimii patru ani a fost președintele raionului, are experiența necesară și o echipă puternică care va face din Soroca un municipiu european.

„Prietenul meu, Victor, a demonstrat că este un bun gospodar cât a fost primar, dar și în ultimii patru ani cât a îndeplinit funcția de președinte al raionului Soroca. Are experiența necesară de a face din orașul Soroca municipiul Soroca. Un municipiu care are cetate, are economie și infrastructură dezvoltată. Astfel ca fiecare sorocean să aibă o viață mult mai bună”, a menționat liderul PLDM.

Potrivit lui Vlad Filat, cetățenii R. Moldova, inclusiv cei din Soroca, trebuie să opteze pentru continuitate.

„Ceea ce am început acum cinci ani trebuie să aibă continuitate și să facem în așa fel, încât toți cetățenii să aibă salarii mult mai bune. Acest lucru poate fi realizat prin multă muncă și cu oameni cu experiență și foarte responsabili. Un asemenea om este și Victor Său. Din păcate, această competiție electorală a devenit o bătălie politică. Unii înțeleg să facă politică cu bâta, prin injurii, minciună și promisiuni false. Oameni ca Victor Său au demonstrat prin acțiuni concrete că se pot face lucruri frumoase. Vă îndemn ca, la 28 iunie, să alegeți un gospodar pentru primăria Soroca. Sunt convins că Victor va face ordine și va ști să ofere o viață mai bună pentru fiecare. Alegeți Victor Său pentru a avea un municipiu frumos și cu o infrastructură dezvoltată”, i-a îndemnat Filat pe soroceni.

Președintele degrevat al raionului Soroca, candidatul PLDM pentru funcția de primar de Soroca, Victor Său, i-a mulțumit lui Vlad Filat și partidului pentru susținere și pentru organizarea concertului susținut de artiștii noștri, inclusiv de celebrul Dan Bălan. „Dragi soroceni, țin să vă mulțumesc că pe data de 14 iunie ați mers la secțiile de vot și ați ales echipa PLDM în consiliile locale și cel raional. M-ați susținut pe mine. Însă, acesta nu este finalul. Finalul va fi pe 28 iunie”, a spus Victor Său.

Candidatul liberal-democraților a avut o rugăminte către locuitorii din Soroca. „Vă rog să găsiți cinci minute pe 28 iunie pentru a merge la vot. Să votați pentru stabilitate, pentru un oraș curat, pentru drumuri și străzi reparate, pentru străzi iluminate, pentru sisteme de apeduct și canalizare, pentru stații de epurare, pentru viitorul copiilor și pentru un trai mai bun pentru bătrâni. Eu vă asigur că voi reuși să fac tot ce mi-am propus”, a dat asigurări Său.

De menționat că Victor Său a acumulat cele mai multe voturi în primul tur al alegerilor locale și are cele mai mari șanse pentru a deveni primarul de Soroca pentru următorii patru ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md