Recomandări gustoase și utile de la #diez. Unde poți merge, miercuri, 22 noiembrie

evenimente29
Foto: Freestocks.org

Săptămâna abia a început, iar noi nu încetăm să vă sugerăm cum și unde să petreceți o zi sau o seară la Chișinău. De data aceasta, vă recomandăm următoarele evenimente.

# It Experts+ Perspectivele unui startup IT în Moldova

Te consideri inventiv și inovativ? Crezi că, să dezvolți un start up IT în Moldova este dificil? Nu este așa! Este ușor, dacă depui efortul necesar, iar pentru a te convinge de asta, te invităm să iei parte la acest eveniment, deoarece  va vorbi fondatorul Mobiblocks.com, Ghenadie Plingau, despre cum să creezi un Start Up.

Invitatul nostru nu doar că ne va relata propria istorie de succes, dar și ne va descrie calea pe care trebuie să o parcurgi de la o idee WOW la o afacere bine pusă pe roate. După ce a lucrat pentru Microsoft, Ghenadie Plîngău a lansat în 2009 propria afacere – Mobiblocks.com, companie dezvoltatoare de aplicații, care este recunoscută nu doar în Moldova, dar și în SUA.

Vino miercuri, 22 noiembrie, ora 17.00 la Academy+Moldova și vei afla cum să lansezi start up-uri, cum să generezi idei creative și cum să faci bani chiar dacă ești tânăr, dar ai idei care vor revoluționa viitorul. Intrarea este liberă. Detalii suplimentare puteți găsi aici.

# Săptămâna Bucătăriei Italiene în Lume

De pe 20 până pe 26 noiembrie se va desfăşura cea de-a II-a Ediţie a Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, care are drept scop promovarea tradiţiilor culinare italiene. Cu ocazia săptămânii bucătăriei italiene, miercuri, 22 noiembrie, vom avea onoarea să propunem oaspeţilor noştri un Meniu special pregătit de către Chef-ul italian Fabio Bianconi. Doritorii vor putea participa şi la un Master class culinar, pentru a urmări toate etapele de pregătire a bucatelor. Prețul cinei este de 650 de lei per persoană. Rezervările le puteți face la numărul de telefon 078 98 3333. Evenimentul va avea loc pe strada Trandafirilor 4, la 19.00. Accesează pagina evenimentului pentru mai multe detaii.

#Fashion Târg!

Vrei și tu să apari în public în haine trendy, dar nu ai bani suficienți pentru a le procura? Gata cu ghinionul! Mâine ai posibilitatea să-ți cumperi o rochie, bluză, accesorii etc de la cele trei fashioniste din Moldova, care au prea multe haine în garderobă. Mai în glumă, mai în serios, ele au decis să se împartă și cu tine. Acestea organizează un târg, la care-și vor scoate din șifonier ținutele de brand și le vor vinde la prețuri fierbinți, 100 – 1.000 de lei. Vino pe strada Alexei Șciusev 84. Intră aici pentru mai multe detalii.

# Seminar Gratuit | Cum să câștigi bani pe Bitcoin

Acest seminar este unul gratuit, în care vei cunoaște cum poți deveni bogat, câștigând bani pe bitcoin. Înscrie-te aici pentru a afla totul despre această valută.

Iată ce vei înțelege după seminar:
# Ce este Bitcoin? Cum și de unde îl poți cumpăra;
# Care sunt avantajele efectuării tranzacțiilor cu Bitcoin;
# Cum să obții profit atunci când piața cade și criptovalutele devin mai ieftine;
# Care sunt instrumentele concrete și strategiile de obținere a profitului pe Bitcoin.
Așadar, vino mâine la ora 16.00 pe strada Vasile Alecsandri 82. Detalii suplimentare vezi aici.

#Juventus Fc – Fc Barcelona

Liga Campionilor revine în forță, pe 22 noiembrie, cu o nouă porție de meciuri fierbinți. Unul dintre acestea este JUVENTUS FC – FC BARCELONA. Pariază pentru echipa preferată și câștigă bere. Multă Bere.
# Noi îți oferim gustări la bere
# Raci fierți
# Atmosferă perfectă pentru vizionarea meciului
# Sunet calitativ
# Transmisiune Live HD.

Încă de ce mai ai nevoie? Ia-ți prietenii și prietenele și veniți la meci. Informație suplimentară, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente