/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Tragedia de la Pașcani. Familiile celor trei bărbați decedați vor primi câte 50 de mii de lei

missing
21 noiembrie 2017, ora 17:41

Filip a transmis condoleanțe familiilor și a dat asigurări că ancheta în acest caz va fi dusă până la capăt.

Menționăm că deja au fost inițiate două cauze penale în urma tragediei care a avut loc luni, 20 octombrie, în satul Pașcani, raionul Criuleni. Procuratura Generală a anunțat că peste acest caz a fost reținută o persoană.

Cele două cauze penale au fost pornite pentru încălcarea regulilor de protecție a muncii și încălcarea regulilor de exploatare a minei.

Reamintim că, trei muncitori au decedat în urma prăbușirii tavanului minei, dintre care una a murit în drum spre spital, iar altele două au decedat în interiorul minei. Incidentul a fost anunţat către autorități la ora 19.43, printr-un apel la numărul de urgenţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram