/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Un șofer de cursă neregulată Chișinău-Germania, „curier” de documente falsificate

missing
21 noiembrie 2017, ora 16:03

Conform formalităților de control la nivelul II, ce presupune verificări amănunțite, pe direcția ieșire din țară, polițiștii de frontieră au depistat două cărți de identitate eliberate de autoritățile române cu semne vizibile de falsificare. Documentele au fost găsite în buzunarul inferior al hainei unui șofer de cursă ocazională ”Chișinău-Germania”.

Cetățeanul R. Moldova, în vârstă de 26 ani, susține că nu știa despre falsul în actele depistate, deoarece avea rolul de curier, fiind rugat de un conațional să le transmită în Germania.

Cărțile de identitate au fost ridicate și transmise spre expertiză, iar polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor și identificării persoanelor implicate în infracțiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram