iPhone X va fi disponibil oficial în Moldova din 8 decembrie

iPhone X este cel mai inovativ smartphone Apple din acest an, fiind și un model aniversar, la 10 ani după lansarea primului iPhone. Din acest motiv, compania a dotat modelul cu mai multe tehnologii inovative, cum ar fi Face ID, procesorul A11 Bionic și impresionantul ecran Super Retina, care ocupă aproape în întregime suprafața frontală.

Lansat pe 12 septembrie, pentru mulți utilizatori a fost clar faptul că anume acest model va dicta tendințele, în următoarea perioadă, pentru dispozitivele Apple și ale altor producători.

Cu noile tehnologii, designul regândit și noul mod de interacțiune, din noul smartphone Apple, vom putea face cunoștință odată cu lansarea oficială a iPhone X în Moldova, pe 8 decembrie, când acesta va fi prezent la distribuitorii oficiali din țara noastră. Precomenzile vor începe pe 1 decembrie. Republica Moldova face parte din cel de-al doilea val de țări în care are loc lansarea oficială a iPhone X.

#De ce să cumpăr de la un distribuitor oficial Apple

Printre avantajele procurării de la un distribuitor oficial Apple este faptul că cumpărătorul beneficiază de serviciile unui centru oficial Apple, ceea ce exclude oricare probleme cu garanția și care oferă reparații calitative. Un dezavantaj ar fi că prețul va fi un pic mai mare față de magazinele neautorizate, care vând gadgeturi procurate din alte țări, cu prețuri de achiziție mai mici decât cele recomandate de către compania americană, pentru distribuitorii autorizați din țara noastră.

Prin urmare, smartphone-urile procurate de la distribuitorii neautorizați ar putea fi refuzate la garanție, din cauza că au fost livrate pentru o altă țară. Acestea ar putea avea probleme și cu unele funcții care nu sunt disponibile în Republica Moldova. De asemenea, în cazul când aveți nevoie de ajutor, consultanții v-ar putea refuza, pentru că nu puteți prezenta o factură de la un distribuitor oficial Apple”.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente