(METEO) A căzut prima ninsoare în Republica Moldova; Cum va fi vremea în următoarele zile şi când va mai ninge

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În Republica Moldova tocmai au căzut primii fulgi de zăpadă din acest sezon. De prima ninsoare s-au bucurat, în special, locuitorii raioanelor de nord, însă temperaturile scăzute au putut fi simțite pe întreg teritoriul republicii.

Vremea a început să se răcească tot mai mult, iar temperaturile nocturne au ajuns până la -5 grade Celsius, în timp ce ziua mercurul din termometre nu urcă mai mult de 6 grade Celsius.

Temperaturile negative pe timp de noapte se vor menține până vineri, când vremea se va încălzi puţin. Până atunci însă în nordul republicii se vor înregistra -2…-5 grade Celsius, în timp ce la sud valorile termice diurne vor oscila între 0 şi -3 grade Celsius. În capitală se vor înregistra până la -4 grade Celsius. Ziua mercurul din termometre va urca până la 6 grade Celsius.

În timpul zilei de joi, locuitorii raioanelor de nord ar putea fi surprinși din nou de zăpadă, în timp ce restul regiunilor vor mai aștepta prima zăpadă.

De vineri, însă, vremea urmează să se încălzească, în timpul nopții valorile fiind pozitive, iar ziua mercurul din termometre ar putea creşte până la 12 grade Celsius.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...