/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ METEO. Vreme rece și temperaturi tot mai joase. Cum va fi vremea marți, 21 noiembrie

missing
21 noiembrie 2017, ora 08:54

În Nordul țării vreme se va menține închisă, iar cerul va fi noros toată ziua. Dimineața se vor înregistra doar 0 grade, iar la prânz 4.

În centru, soarele va încerca să se ivească, însă în mare parte va fi învăluit de nori. Mercurului din termometre va indica dimineața -1 grad, iar la orele amiezii 6.

Dimineața va fi senină în sud, însă se va înregistra o temperatură de doar 0 grade. Până la amiază vor apărea și norii, iar maxima aerului va fi de 7 grade cu plus.

La Chișinău, vremea va fi schimbătoare. În prima parte a zilei vom găsi soare, iar în a doua, cerul se va menține înnorat. La noapte vom avea un grad cu plus, iar pe timp de zi 6 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram