14:51:08 28.03.2024
Stiri

UPDATE // Trei persoane au MURIT după ce s-a prăbușit un mal al carierei de piatră din Pașcani. Premierul Filip a convocat o ședință la Guvern și a instituit o CELULĂ DE CRIZĂ

Social 20.11.2017 22:34 Vizualizări1789 Autor: Ziarul National


UPDATE // Trei persoane au MURIT după ce s-a prăbușit un mal al carierei de piatră din Pașcani. Premierul Filip a convocat o ședință la Guvern și a instituit o CELULĂ DE CRIZĂ

UPDATE // Cea de treia victimă a accidentului, care a fost trasportată de urgență la spital, a decedat în rezultatul traumatismelor suferite.

Cel puțin două persoane au murit după ce un mal de la cariera de piatră din satul Paşcani, raionul Criuleni, s-a prăbuşit în această seară. O altă persoană a fost transportată de urgență la spital.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, la fața locului se află mai mulți salvatori și că deocamdată nu se cunoaște exact numărul persoanelor care se aflau în interiorul minei de piatră.

Totodată, prim-ministrul Pavel Filip a dispus în această seară activarea celulei de criză în urma incidentului care a avut loc la mină de extragere a calcarului din satul Pașcani.

Premierul a convocat, de asemenea, o ședință de urgență în această seară la Guvern.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md