Cine este tânăra care apare în aproape toate fotografiile de la Casa Albă alături de Trump

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Investigatorii procurorului special Robert Mueller urmează să audieze în perioada următoare câțiva oficiali importanți de la Casa Albă în ancheta federală privind suspicinile despre o eventuală complicitate a echipei de campanie a lui Donald Trump și a Rusiei înainte de alegerile prezidențiale. CNN precizează că astfel ancheta va ajunge tot mai aproape de Donald Trump și de familia sa.

Printre cei care urmează să fie audiați se numără Hope Hicks – director de comunicare strategică a preşedintelui american Donald Trump, Don McGahn – consilier la Casa Albă și Josh Raffel – un consilier al lui Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump.

Cei trei au petrecut mult timp în eșalonul administrației Trump și al echipei de campanie.

Echipa de procurori a lui Robert Mueller a audiat deja alți consilieri importanți de la Casa Albă în ancheta ce vizează implicarea Rusiei în alegerile din 2016, o potențială complicitate a echipei și administrației Trump cu Rusia și posibile obstrucționări ale Justiției privind această anchetă.

CNN a acordat o atenție importantă directorului de comunicare Hope Hicks. Ea a fost văzută de multă vreme ca fiind printre cei mai de încredere confidenți ai lui Donald Trump. „Munca sa pentru Trump se intersectează cu ancheta privind Rusia în câteva moduri distincte”, notează CNN.

În vârstă de 29 de ani, ea a lucrat la Trump Organization prin intermediul firmei Hiltzik Strategies, apoi a fost printre primii oameni care s-au alăturat campaniei lui Donald Trump în primăvara lui 2015.

Hope Hicks a fost aproape mereu văzută în preajma actualului președinte american, iar acum lucrează lângă Biroul Oval.

Ea a fost numită în luna iulie a acestui an director de comunicare după demisia lui Anthony Scaramucci, un expert financiar de la New York, dat afară după doar zece zile, din cauza unei tirade obscene într-un interviu pentru revista The New Yorker.

Săptămâna trecută, Donald Trump Jr. a confirmat că a discutat în câteva mesaje private pe Twitter în timpul campaniei de anul trecut cu WikiLeaks, site-ul care a publicat materiale compromițătoare despre Hillary Clinton, contracandidata tatălui său. El a informat despre aceste discuții mai mulți oficiali din echipa de campanie, inclusiv pe ginerele lui Trump, Jared Kushner, iar acesta la rândul lui a dat mai departe emailul lui Hope Hicks.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...