/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Cazul copilului de 7 ani, împușcat de un vecin. Adolescentul l-ar fi dus la fântână să-l spele pe față, dar l-a scăpat

missing
20 noiembrie 2017, ora 17:29

Adolescentul de 14 ani le-a povestit oamenilor legii că, sâmbătă, a invitat victima la el acasă. La un moment dat, băiețelul de 6 ani, ar fi dat de un safeu de unde ar fi scos o armă. După ce s-ar fi jucat cu ea, au lăsat-o pe pat. Adolescentul spune că ar fi luat-o să o pună la loc, însă, involuntar a apăsat pe trăgaci și la rănit pe băiețelul de 6 ani la umărul stâng. Ulterior, adolescentul l-a luat în brațe și l-a dus la fântâna din ogradă pentru a-l uda pe față. În timp ce îl ținea cu o mână, iar cu cealaltă scotea apă, l-ar fi scăpat în fântână.

„Moartea a survenit în urma hemoragiei, ca rezultat a leziunilor provocate cu arma de foc. Suspectul minor fiind interogat a comunicat că nu a alertat imediat poliția, din motiv că purta frica asupra celor întâmplate, ca mai târziu să se destăinuie unei rude”, a declarat Alexei Vrăjitoru, șeful inspectoratului de poliție din Telenești.

Atât adolescentul de 14 ani, cât și tatăl acestuia au fost reținuți pentru 72 de ore. Adolescentul suspect urmează să fie cercetat pentru omor din imprudență, iar tatăl lui este învinuit de păstrarea în condiții inadecvate a armei de foc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram