(VIDEO și FOTO) Rusia își scoate la vânzare cel mai nou avion de luptă; Vrea 10 miliarde de dolari din vânzări

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Rusia vizează vânzări de export de cel puţin 10 miliarde de dolari pentru noul MiG-35, cel mai avansat avion de luptă al ţării. Aeronava va fi scoasă la vânzare anul viitor, dar negocierile pentru vânzarea noului model MiG-35 sunt în desfăşurare cu mai mult de 30 de ţări, relatează Bloomberg.

“Negocierile sunt în curs de desfăşurare cu mai mult de 30 de ţări care folosesc vechiul model MiG-29. Acestea  achiziţionează noul model pentru modernizarea flotelor existente sau pentru a avea avioane suplimentare”, a declarat Ilya Tarasenko, director general al Aircraft Corp. MiG.

Obiectivul de export al aeronavei, care este încă supusă testelor, nu include fluxul de numerar anticipat din contractele de întreţinere aferente şi suportul post-garanţie, a spus Tarasenko într-un interviu acordat  la o emisiune aeriană de la Dubai, scrie zf.ro.

Tarasenko a adăugat că noua gamă MiG-35 deţine o încărcătură mai mare de arme şi o semnătură radar mai redusă, ceea ce îl face ideal pentru ţările din Orientul Mijlociu. Aeronava este o dezvoltare a vechiului model MiG-29. În afara Rusiei, aeronava a obţinut până acum ordine din Egipt.

O iteraţie anterioară a modelului a ratat o comandă majoră din India, deşi planurile de comercializare a avionului, pentru a îndeplini cerinţele suplimentare, au fost reluate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...