/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ PAS și PPDA, bloc comun pentru Parlamentarele din 2018. Sandu: „Putem să scăpăm de Plahotniuc și Dodon”

missing
20 noiembrie 2017, ora 14:54

„Putem să scăpăm de Plahotniuc și Dodon doar printr-o mobilizare extraordinară a tuturor forțelor sănătoase ale societății. Ne propunem să aducem împreună toate forțele politice pro-europene și anti-oligarhice, acelea cu care am făcut front-comun la alegerile prezidenețiale din 2016, dar și persoane respectate în societate, membri ai societății civile ș.a.”, a declarat Sandu.

Ea a mai declarat că trebuie o forță comună care să stea în calea răului imens reprezentat de tandemul Plahotniuc-Dodon. „Referendumul eșuat a demonstrat că socialiștii sunt mult mai slabi decât îi prezintă Plahotniuc. Doar lui îi convine un PSRM puternic, atunci când încearcă să-și justifice existența în politica țării”, spune Sandu. Ea a mai precizat că fără Plahotniuc care i-a pus la dispoziție holdingul mincinos, Dodon nu ar fi ajuns președinte.

Andrei Năstase, liderul Platformei DA, a precizat că astăzi ei își formalizează coaliția și că împreună vor participa la demontarea guvernării criminale. „Accentul de bază se va pune în cazul întocmirii listei electorale, cât și la stabilirea candidaților comuni pentru circumscripțiile comunale pe integritatea candidaților și pe meritocrație. Se vor lua în calcul concluziile unor experți din rândul societății civile și a presei independente de investigații, care vor verifica integritatea fiecărui candidat în parte”, a declarat Năstase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram