/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

ULTIMA ORĂ! Percheziții la zeci de primării din țară. Patru persoane au fost reținute, printre care și un primar

missing
20 noiembrie 2017, ora 13:40

UPDATE, ora 13.30:  Patru persoane au fost reţinute, până la această oră, în cadrul operaţiunii de astăzi. Printre reţinuţi este primarul din Ghelăuza şi trei reprezentanţi ai companiilor beneficiare a licitaţiilor trucate. În prezent, acţiunile de urmărire penală sunt în desfăşurare în mai multe primării din ţară şi la sediile unor companii. Acestea au loc în cadrul unui dosar care vizează trucarea unor licitaţii de milioane de lei, bani proveniţi din Fondul Ecologic pentru susţinerea unor proiecte locale.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Informația a fost confirmată de Angela Starinschi, ofițer de presă al CNA: „Ofiţerii efectuează percheziţii, dar şi ridicări de acte din primării, inclusiv din sediul Ministerului Mediului şi cel al Primăriei municipiului Chişinău”.

De asemenea, au loc acţiuni de urmărire penală şi la câteva companii, beneficiare ale licitaţiilor aranjate. Vom reveni cu amănunte pe parcursul operaţiunii şi la finalul acesteia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram