Candidații PSRM şi PD luptă pentru primăria Sângera, în turul II

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Reprezentanții PSRM şi PD se vor lupta pentru primăria comunei Sângera, în turul II de scrutin, după ce în primul tur nu a fost ales primar pentru localitate.

Astfel, în turul doi de scrutin merge candidatul PD Valeriu Poiată, care duminică a acumulat 1515 voturi, şi cel al PSRM, Brînzila Sergiu, care a obţinut un număr de 931 de voturi în cadrul alegerilor de ieri.

De menţionat că, deputatul democrat Constantin Țuțu, precum și șeful Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat, Ghenadie Iurco au fost văzuți duminică în orașul Sângera, acolo unde au mers să-l susțină pe candidatul Partidului Democrat la funcția de primar al localității Valeriu Poiată. Despre aceasta a anunțat azi vicepreședintele „Partidului Nostru” Ilian Cașu, pe o rețea de socializare.

„Desantul lui Plahotniuc, Constantin Tutu & Ghenadie Iurco (Cancelaria de Stat), au aterizat la Dobrogea sa sustina candidatul PD, Valeriu Poiata, chiar in ultimele ore are votului pentru primaria Sangera, Dobrogea & Revaca. Sa fim cu ochii pe ei!”, a scris politicianul de opoziție.

Totodată, o mașină cu simbolica Partidului Democrat staționa în preajma Casei de Cultură din Sângera. „Șoferul a intrat grăbit după un pachet. Se pregătesc de fraudarea alegerilor în favoarea lui Poiată. Îi oprim?”, s-a întrebat același vicepreședinte al PN, Ilian Cașu într-o altă postare pe rețeaua de socializare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...