/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Taximetrist, reţinut după ce a tamponat mortal un pieton. Șoferul ar fi consumat substanțe narcotice

missing
20 noiembrie 2017, ora 10:24

La volanului automobilului de model „Dacia Logan” se afla un tânăr de 22 ani, care activa în calitate de taximetrist. Acesta avea un comportament neadecvat, întrucât ar fi consumat substanţe narcotice, fiind supus ulterior unei expertize în acest sens. El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

Poliţia Capitalei informează, pe parcursul ultimelor 24 de ore s-au produs 33 accidente rutiere, soldate cu o persoană decedată şi alta traumatizată. Din numărul total de accidente soldate cu pagube materiale au fost sancţionaţi 17 şoferi cu amenzi în mărime de la 900 lei până la 1 500 lei, iar un şofer a părăsit locul comiterii accidentului, care riscă fie privat de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 an până la 3 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram